Larsen Seafood

Det hele startede i Frederikshavn i nordjylland

Det hele startede i Frederikshavn i nordjylland, tilbage i 1899. En fisker, der kaldes I. A. Larsen, der efter blot at sælge sin fangst hver dag i mange år indså, at han kunne tilføje værdi ved at starte op på sin egen behandling business. Udviklingen gik fra fiskeri til eksport, og i 1960’erne til også at omfatte produktion af forarbejdede fisk.

I dag

I dag, Larsen Seafood beskæftiger omkring 200 mennesker i Tyskland, hvor de to produktionsanlæg er placeret. Da 2015 LARSEN tilhører selskabet “Christian jeg Grotinum” (CiG) fra Færøerne. Et familiedrevet firma fra fisk industrien, som har investeret permanent i forbindelse med udvidelse af virksomheden, og derfor “Larsen” har følgende centrale elementer i gruppen:

– Egen fangstkvoter

– 2 moderne fabrik skibe

– Egen Frysning Lager

– Egen produktion virksomheder (Harreslev + Bremerhaven i Tyskland)

– Egen salgsorganisation